Tuesday, February 17, 2009

Mari Main Bowling

Alkisah nya.. cawangan tempat keje mama nk buat pertandingan la kunun2.. oleh diseabkan xde org nk wakil, maka mama pun stepped out volunteer. Waima x pernah menghayun bola bowling pun.. huhuh.. tp disebabkan anak pompuan nya pernah menggilai bowling, mama gamble je..

oleh yg demikian, last thursday, kami bertiga pun menuju ke tempat bowling yg x jauh dari aku. =) siapa lagi sorang.. sat lagi hangpa scroll down, nampak la orang ketiga itu..huhuh..

cewah, sempat posing ngn bola.. huhu.. sebenarnya aku yg suruh.. heheh

ok mama, hayun.. nampak gaya bola nya mcm bleh jatuh habis pin tu semua.. huhu


kisah nya, masa ni dah 3rd time g endah parade tu nk main bowling.. tp sokmo2 alley penuh.. tp hari tu.. aku nampak ada org baru je habis, terus aku pun ke counter. "kak bleh x kitorg main kejap menjelang nk sampai kn masa org lain yg booking tu.. sat je.. lagi pun ada sejam lagi.." hajat di hati nk main satu game je memasing2.. by the time first game habis.. sambung lagi satu.. huhu..tolong.. mama udah ketagih..

score board. not bad for the first timer.. ooo ok.. actually kali ke2 mama main.. banyak kali gak la dapat strike spare bagai..wah udah lawan tokeh nampaknya


me, malas nk main maka terus makan roti bakar.


ok mama, en Hugo say 'cheeseeee'

Since mam udah memulai meminati bowling sehingga ke tahap ketagihan, hujung minggu kalau x tau nk kemana or nk buat apa, bleh la kita dok strike stike kan ma?


2 comments:

y i en j r said...

wah, sekarang dah ada geng maen boling nampak? hehe...




nota kaki : cantek shawl awak :)

thezaila said...

huhuh..

harus la cantik.. beli shawl ngn sape... hehehe..