Friday, October 24, 2008

frens & 'frens"

ada macam2 jenis kawan ni. antara:-
  1. kawan sejati, kawan di kala susah n senang
  2. kawan di kala senang sahaja.. di kala kite susah.."do i know u.."
  3. kawan yg pura2 kawan.. ada intension lain la tu..
  4. kawan je la.. sebab semua org kawan ngn dier..
and i pretty sure people around me falls in which category mentioned above. kawan makan kawan pun i ada kenal.. but being typical me.. i treat u nicely.. tp bila mana sudah jadi sirih naik kaduk.. mmg aku akan fire ko balik.. one way or another. so don't mess me.. bila mana aku sudah rasa kamu sudah melampau kalu, SIAP!!!! NO MERCY babeh...

kalau nk merasa skali, korang try la...basically my matrix n my uni fren belom nampak tahap ke-horror-an aku.. but if u ask my primary n secondary fren, then u'll definitely see the evil side of me.. TRY ME.. very the unredictable, u know..

1 comment:

dYRa said...

scarrryyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!

even me dont like to c d other part of me (i mean..d bad one)
hahahha