Friday, October 17, 2008

Clinique e-Coupon



eemmm.. mmg teruja betul menengok kan mak merah sakan ngn clinique baru nya.. i ni mmg senang sangat ter-influence kalau dalam bab2 begini.. nk nk plak setelah mendapat tahu dari syud, kesan nya.. wahhhh amat memberansangkan.. apa lagi .. huhu..

tapi gue mempunyai tabiat yg sangat la malas nk membelek muka..(tp kalau ada jururawat yg bertugas.. mmg cepat la jari jemari i don memicit..).. kang invest memahal.. pakai nya idak.. nasib la kulit x prob sangat..syuran syukran.. sementelah lah i species x makan buah lansung (except babana firtters..tu kira aci x..huhuhu) kompem la lack of nutrien kan kaedah nya.. tp tuhan punya kuasa.. xde la masalah kulit sangat.. cuma time time tttuuut je la ada cik kak juruawat datang melawat....

so tadi punya la dok la mem-browse cari pasal clinique ni.. ye ar nk tgk rege nye kan.. kaedah nya... i mmg x spend lansung utk benda facial care.. tetiba nk spend ala2 4.5 pasang kasut eclips, bak kata mak merah.. berpinar la mata mak nk kuor kan duit kan.. pastu find out x sesuai plak ngn muka..

nk jadi kan cite.. i found out bout this free 3-step system 15ml deluxe sample.. fuyoo.. free tu.. sape x nk kan.. ye la nk gak la test dulu.. ada org kalau pakai on-shelves facial care yg terdapat kt supermarket tu xde hal.. ada org spend beribu pun, x jumpa yg sesuai.. the key word is 'KESERASIAN'

so kalau ada sesape yg berminat utk dapat kan free stuff from clinique, ni kaedah nya.
1. hangpa pi kt sini
Friendster - Clinique Malaysia

2. register kan diri anda anda ye. ni utk melayakkan anda mendapat e-coupon.
3. click pada freebie tu.. nnt kuar la hangpa punya e-coupon..
i dah buat dah.. dah buat appointment pun. ptg kang nk p =)

selamat mencuba kepada anda yg berminat..
ciau sin chee....

9 comments:

Munirah Abd said...

hi xaila..
thanks giving me this information..
u nak amik freebies tu kat ner??

thezaila said...

i nk g amik kt matrojaya mid valley.. u bleh call ni no 0322848416.. terus ke meja clinique kt metrojaya mid valley .. =) bleh terus buat appoitment skali.. have fun with ur clinique ^_^

Munirah Abd said...

i pun dah wat app kat clinique klcc..
sat g nak serbu

Hunny MJ @ PinkyRetro said...

hello zaila...
thanx for sharing d info...
:)

mase u bua appointment tu die kate masih ade lagi x yg freebies tu?
sbb die kate 1000 je eyh?
huuu...
kang takot sat gi kite pegi, dh abeh & die soh beli plak...
huuuu...
xdak duhet nih..
huhuhu

Munirah Abd said...

hi xalia..
i dah g dah..
but poor me
xdpt the bottle
diorang bg packet..
mmm..bottle dah abis..
n tadi dia buat skin test..
best gilaaa pakai!!!

next month nak beli la..
sbb kan.. tahan sampai 5bln!!!
means dlm setahun tu kuar duit dlm 2x je la..mmmm..

so u lak mcm mana???

thezaila said...

hi munirah.. caya la.. mmg best..u g store yg mana?? metrojaya mid valley ke? i dah g.. dapat dalam yg bottle... =)u pegi bila? cz masa i g.. tingaal dalam 20 bottles lagi.. mmg best rasa mcm mau pergi membeli nya hari ini.. tp kena tgk budget dulu.. =(

thezaila said...

to hunny.. hi hunny.. i x sure tinggal brapa lagi.. tp hari tu i tanya.. ada lagi x sample cz my bf couldn't make it for appoiment last friday.. dier kata.. xpe.. if xde.. nnt dier akan bagi sample lain.. mcm munirah kata, dier bagi dalam packet..

masa i g tu.. promoter dier xde 'paksa2' suruh beli.. dier cool jek.. by the way nama promoter tu irni... cewah.. siap promote promoter lagi..huhuhu

dYRa said...

huhu..sakan cik zai.
even im not Clinque user
but tertarik jugak tang comment reader hang tang part die wat skin test tuh.

bangga cik syud rmai lah org yg join die jd user Clinique.hehe~~

thezaila said...

kak rah, mmg.. kalau ko baca yg redmummy tu, lagi teruja.. aku siap buat skin test tu kan.. konon rasa kulit xde prob la kan.. skali ko, ada potensi pigmentasi dehhh...
mmg harus aku ke metrojaya sat lagi..
plus ada member sale..
ada additional gith n voucher lagi..
meh meh.. syud pun dok promote aku..

siap kata.. nnt muka aku bersinar2.. bnyk la sinar2, mata aku yg akan berpinar2 tgk duit kuar tu mcm mano...

tp mak x nk tuo sebolom waktu nya..
huwaaaaa..