Thursday, September 11, 2008

Aku semakin rabun..


Al- kisah nya.. semalam mata ini sudah dirasakan semacam.. mcm x clear pun ada.. ni mesti gara2 dok menengok excel sheet yg ada 7k IDs.. dok meng-eye balling one by one.. ditambah pula kerja tu nk disiapkan cepat.. makin galak la bebola mata ini menenung nya.. hai la.. skang ni power mata dah tinggi.. sebelah kanan dah 325 n kiri dah jadik 325.. aduh la.. mmg kena gi check mata jugak2 ni.. tp kaedah nya mcm nk tukar frame skali.. terpandang la akan eye glass ni.. wah kelas nyah.. online price. $179 sahaja.. ok kengkawan.. kalau terasa x tau nk bagi hadiah apa kan.. u la kumpul la duit reramai.. hadiah kan i ni.. huhuhu =) the black one siap ada silver metal with swarovski lagi.. mak suke nyah.. tp yg pink ni pun not bad... ada swarovski crystals. blink blink..wah tinggi nau harapan gue.. =) mmg idaman la ni

2 comments:

dYRa said...

Nyah..
wat la leser nyah..
huhuhuhu~~

thezaila said...

mcm cuaks pun ada.. tp kalau u nk sponsor nyah.. M.O.J (mak ok je)