Tuesday, July 15, 2008

pelamin angan ku musnah

my mom dropped me at the masjid jamek LRT station. and suddenly my eye caught the headline at one of the tabloid. the headline sounded like "Isteri kaki kelab". i bet u guy will definitely know which tabloid am i talking rite now. it this beego n his wife thinggy again.. dalam kite dok sibuk pasal other issue which is much more important than this one, scope diorang plak jadi headline.

in the begining i felt so kesian with the wife, then after a statement given by the husband, i kinda kesian with the husband.. statement after statement.. i pity them both and i pity myself even more cz bleh plak nk kesian mereka dalam hal diorg which is 120% xde kena mengena ngn i..

huhuhuh..

masa cinta cintun dulu.. kalau lah bintang yg menghiasi malam ku. dikaulah matahari menyinari siang ku.. alahai.. what the heck i turned to jiwang-the-karatz mode. soo x sesuwei. and after all that nasty thinggy get n between them, it seems that each other are trying thier level best to rip off their kain.. and we reader, clapping our hand cheering asking for more drama..(sungguh x patut)..

weeks ago i was kinda "apakah" towards a statement made by the wife/her family.."beego x setaraf. dier hanya berkelulusan spm sedang kan si polan(i dun noe her name) lulusan luar negar. i was "apakah". come on la. you kan boleh tau dier lulusan mana dalam masa berkawan.. apakah?? mmg la u don't go straight n tanya org tu.. "u belajar sampai mana..lulusan mana".. but then, u ask in a nice way la kan.. mcm "u dulu, start masuk show biz rite after school ke.." ala buat la soklan yg best sikit tanpa menyinggung perasaan org lain kan... kata lulusan luar negara.. takkan la right after i say "i do", eh silap.. lepas saksi semua kata "sah", baru korang discover mat ni x setaraf cz dier lulusan spm.. lain la.. kalau lepas kawin, laki korang tu kaki pukul ke.. panas baran ke.. itu mmg la bleh sorok2 kan? ish ish.. alahai.. bagi la alasan yg best sikit.. come on girl that's the best u can give?? (cam aku la plak yg emo je... kengkawan.. saya bukan peminat beego n xde intetion nk backing dier.. wakakaka)

and this morning in the newspaper, beego says his wife is clubbing freak.. wah.. kelas.. ni lagi satu punya kes.. apakah?? dah dah la ko blh tau dier tu kaki club masa zaman mudo2 dulu.. i x tau mcm mana diorg jumpa... lantak korang la nk jumpa kt mana kn.. my comment utk ayat ni is GENERAL hokey..korang jumpa golpren boipren kt club and then bila dah kawin, nk masing2 ubah semua tu.. saya x suka kalau isteri/suami saya jadi kaki kelab malam.. haik.. apakah.. dah ko cari teman hidup ko kt sana, belakang.. ko x nk plak.. mmg la bleh ubah semua benda tu kan.. everybody has d inteNtion to change for the better kan.. ok fine.. u can slowy ubah diri..(mintak mintak sempat la kan.. takut malaikat maut datang memanggill.. itu jam kalu, mmg xguna la kan).. tp baru sebulan 2 kawin.. dah komplen bini kaki kelab malam.haih.. donia donia..

mcm ni la..masa memula i lap u, u lap i.. semua nya baik belaka.. bila dah jadi hal mcm ni. masing2 berlumba2 nk singkap kain lawan.. adeh.. mintak jauh dari hal hal ginian.

itu saja celoteh hari ini.. mmg x tau nk tulis apa dah.. actually ada few stuff nk cite.. tp gambar plak transfer..

i mmg mempunyai habit malas nk transfer gambar..huhu.. kalau korang nk tau brapa lama i x transfer gambar..

dari farewell lunch kt intec a week b4 my last day till now..

hahah sungguh merepek kan

2 comments:

intan zura said...

zaila, kenapa sgt emotional?
;p

thezaila said...

huhuh.. bukan emo.. tp mcm x best.. org ni buruk kn org tu .. org tu aibkan org ni.. masa korang bercinta xde plak korang nk pk ni semua...hahahha