Tuesday, May 27, 2008

New Skin..

Fuh akhir nya rmh ni bertukar wall paper. Kali ni punya skin kasi cerah sikit bijik mata.. cz yg dulu mcm meratap sedih sepi pilu je gaya nya. Entah apa yg aku berkenan sangat ngn skin tu pn idak le teman tahu.. walaupun skin yg baru ni mcm ada yg kureng sikit kan.. tp kira ok la tu.. for the tie being.. plus dulu nyer blog, xde plak temata nk comment.. nk suruh aku edit skin tu bagi ada comment.. mmg kucing bertanduk pn aku tak buat.

So since hari ni agak free..(free ke.. agak la.. tp kejap2 tu, ada la keje) Apo nk dikato kan.. bulan pertama keje baru, mmg la xde keje.. tunggu la dah 3 4 bulan esok.. silap2 makan pn x ingat..

Tp kan .. dari pemerhatian mata aku yg agak rabun ni.. masuk aku, dah 3 org dah di antara kengkawan yg pakai skin warna biru - dR n SyuD..

Gasak la.. alamak.. dah pukul 9.10.. jom cabut.. yg ada keje.. terus kan prduktiviti anda.. lagi 2 3 bulan, insya allah aku stay back korang.. =)

1 comment:

dYRa said...

skin dulu..
ala2 antu cter jepun yg terburai anak mate tuh
*sighhh~~*